(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση από τον Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου


Πρόσκληση σε θέατρο
Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση ο <<Βασιλιάς Λήρ>> έργο του Σαίξπηρ στον ποιητικό χώρο του Θεάτρου 'Βαφείο-Λάκης Καραλής' σαν ένα δραματικό λαϊκό παραμύθι γεμάτο χιούμορ, φαντασία, ποίηση, ρεαλισμό και πολιτική άποψη.
Το Σάββατο 28/03/2015 και ώρα 20:30μ.μ.
Αγ. Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115,Βοτανικός


Πρωτοβουλία για την στήριξη των ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων ηθοποιών.

Το αριστούργημα του Σαίξπηρ παρουσιάζεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Βαφείο-Λάκης Καραλής
Ο «Βασιλιάς Ληρ», το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ παρουσιάζεται ξανά σε μετάφραση από τα αρχαία αγγλικά, δηλ. την πρώτη έκδοση του 1608 (Quarto) που κυκλοφόρησε στην Αγγλία την εποχή που ο Σαίξπηρ παρουσίαζε τον Ληρ με τον 25μελή θίασό του. 
Το θέμα της παράστασης, σύμφωνα με τη ματιά του σκηνοθέτη, είναι η περιπέτεια τού ανθρώπου μετά από μια αναπάντεχη ολική πτώση του, μετά δηλαδή από τότε που θα στερηθεί για διάφορους λόγους όλα τα αγαθά που απέκτησε, όπως η στέγη, η δύναμη, η εξουσία, τα νιάτα, η ομορφιά, τα λεφτά, η οικογένεια, το κύρος. Οι δημιουργοί επιχειρούν να ξαναδιαβάσουν το έργο του Σαίξπηρ σαν ένα δραματικό λαϊκό παραμύθι γεμάτο χιούμορ, φαντασία, ποίηση, ρεαλισμό και πολιτική άποψη.