(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μέχρι τις 15 Μάρτη οι δηλώσεις συμμετοχής στο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ - Συμμετοχή και φέτος της Λαϊκής Επιτροπής Αμαρουσίου

Από την περσινή συμμετοχή της Λαϊκής Επιτροπής Αμαρουσίου στο τουρνουά

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί τα συνδικάτα, ομάδες από χώρους δουλειάς και εργοστάσια, συλλόγους σπουδαστών και μαθητών, ομάδες από σχολές κατάρτισης - μαθητείας και νυχτερινά σχολεία, θεραπευτικές κοινότητες και κοινότητες μεταναστών, να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που οργανώνει και φέτος.
Σε ανακοίνωση τονίζεται:
«Φτάνει πια με τη σαπίλα του ποδοσφαίρου των επιχειρηματιών!
Το παιχνίδι παίζεται και χωρίς επιχειρηματίες, εφοπλιστές, μεγαλοκαλανάρχες!
Την ίδια ώρα που το πρωτάθλημα παρωδία των ελεγχόμενων εσόδων και της ομερτά των ΠΑΕ, των στημένων παιχνιδιών, των εγκληματικών οργανώσεων και της αναβαθμισμένης βίας των οργανωμένων στρατών, έχει πιάσει πάτο, ένα άλλο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αρχίζει.
Είναι το εργατικό ποδοσφαιρικό τουρνουά του ΠΑΜΕ, που φέτος ξεκινά στο τέλος του μήνα. Ποδόσφαιρο από εργαζόμενους για εργαζόμενους, χωρίς παράγοντες και παράνομο στοίχημα, με πάθος, ένταση και συναδελφικότητα, χωρίς βία, πριμ και τηλεοπτικά συμβόλαια. Αγώνες που δεν χρειάζονται αναβολικά για να επιβιώσει το άθλημα, που προβάλλουν το δικαίωμα των εργαζομένων στον ελεύθερο χρόνο και τον αθλητισμό.
Στο δικό μας τουρνουά οι αθλητές είναι νέοι, εργάτες, μετανάστες σπουδαστές. Στις εξέδρες κάθονται συνάδελφοι, φίλοι, τα παιδιά μας. Τα πανό μας γράφουν για δωρεάν λαϊκό αθλητισμό, για δουλειά με δικαιώματα, για μέτρα ανακούφισης των ανέργων.
Το φετινό εργατικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί αρχικά με τη φάση των Ομίλων και ύστερα με νοκ - άουτ αγώνες. Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τους κανονισμούς, τα γήπεδα και τις ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων, θα δοθούν με νέο δελτίο τύπου.
Καλούμε όλα τα συνδικάτα, ομάδες από χώρους δουλειάς και εργοστάσια, συλλόγους σπουδαστών και μαθητών, ομάδες από σχολές κατάρτισης - μαθητείας και νυχτερινά σχολεία, θεραπευτικές κοινότητες και κοινότητες μεταναστών, να δηλώσουν συμμετοχή και να συμβάλουν στη διεξαγωγή του πρωταθλήματός μας.
Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 20 ομάδες!
Δηλώσεις συμμετοχής έως 15/3 στα τηλέφωνα: 210-3301847, 210-3301842, 210-3833786, 693-2619581 (Πόλυς Τάκας). Email: pame@pamehellas.gr 
Η Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου συμμετέχει και φέτος στο τουρνουά εκφράζοντας την ταξική αλληλεγγύη και την ανωτερότητα της συλλογικής δράσης και της φυσικής αγωγής χωρίς κίνητρο το κέρδος των καπιταλιστών.