(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την συνεχιζόμενη καταστολή ενάντια στο Λαϊκό-Εργατικό Κίνημα του Μεξικού


Το ΠΑΜΕ που εκπροσωπεί το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας, καταγγέλλει την συνεχιζόμενη καταστολή ενάντια στο λαϊκό-εργατικό κίνημα του Μεξικού. Συγκεκριμένα, αναφέρει: 
«Τις προηγούμενες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας νέας επίδειξης του αντεργατικού προσώπου του κρατικού μηχανισμού του Μεξικού, καθώς συνελλήφθησαν 200 απεργοί-εργάτες γης, επειδή κινητοποιήθηκαν ζητώντας καλύτερα μεροκάματα και συνθήκες εργασίας.
Ο λαός του Μεξικού στενάζει κάτω από την βάρβαρη πολιτική που στηρίζει μια χούφτα μονοπώλια. Από τη μια μεριά συγκεντρώνεται ασύλληπτος πλούτος ενώ ο λαός ζει στην φτώχεια. Όποια προσπάθεια οργανώνεται από το εργατικό-λαϊκό κίνημα της χώρας συναντά την καταστολή, την βία, τις επιθέσεις του επίσημου κρατικού μηχανισμού ή ακόμη και του παρακράτους, που αποτελεί την άλλη όψη της τρομοκρατίας απέναντι στους λαϊκούς αγωνιστές.
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις τρομοκρατικές αυτές τακτικές. Εκφράζει την στήριξη του στους συλληφθέντες, καθώς και στο εργατικό-λαϊκό κίνημα του Μεξικού, στις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας που αγωνίζονται για να ανατρέψουν την βάρβαρη αυτή κατάσταση».