(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Στην τελική ευθεία για την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου την 1η Νοέμβρη


Αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε λεπτό από τις επόμενες δύο βδομάδες, Σωματεία, Ομοσπονδίες, μαζικοί φορείς συνεχίζουν τη δράση τους για την επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου, την 1η Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.
Οι εξορμήσεις είναι καθημερινές, ενώ ειδικά «περίπτερα» έχουν στηθεί σε κεντρικά σημεία της Αθήνας για την προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου.
Στις μέρες που απομένουν θα συνεχιστούν η ενημέρωση και το πλατύ κάλεσμα εργαζομένων και ανέργων, προγραμματίζονται αγωνιστικές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις, θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την οργάνωση της συμμετοχής στο συλλαλητήριο.
Ειδικό βάρος δίνεται στην οργανωτική πλευρά, καθώς χιλιάδες εργαζόμενοι πρόκειται να μετακινηθούν απ' όλη τη χώρα για να φτάσουν στην Αθήνα, με οικονομικό κόστος πολλές φορές απαγορευτικό, πρόβλημα για το οποίο όμως παίρνονται μια σειρά μέτρα (π.χ. γλέντια για να συγκεντρωθούν τα εισιτήρια των ανέργων κ.ά.).
Σημαντική δουλειά σ' αυτήν την κατεύθυνση γίνεται από τις οργανώσεις των συνταξιούχων στην επαρχία που ήδη έχουν ναυλώσει 60 πούλμαν που θα κατέβουν στην Αθήνα.