(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ: Συγκεντρώσεις αύριο ενάντια στο φασισμό


Συγκεντρώσεις μνήμης και συνέχισης του αγώνα ενάντια στο φασισμό, με αφορμή τον ένα χρόνο από τη δολοφονία τουΠαύλου Φύσσα, οργανώνουν οιδυνάμεις του ΠΑΜΕ αύριοΠέμπτη 18 Σεπτέμβρη σε μία σειρά πόλεις.
  • Σε συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ζαρντέν στην Αμφιάληκαλεί η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ. Κάλεσμα συμμετοχής έχει απευθύνει και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
  • Συγκέντρωση - συναυλία ενάντια στο φασισμό διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους. Στη συναυλία μέχρι και χθες το βράδυ είχαν δηλώσει συμμετοχή οι καλλιτέχνες: Μαρία Φραγκούλη, Βασίλης Πρατσινάκης, Νίκος Ταλέας, Δημήτρης Νικολούδης, Γιώργος Αετόπουλος, Ανθή Τατσιούλη, Απρόοπτος και Πρόδρομος Μυστικίδης (hip hop), μαθητικά συγκροτήματα και το συγκρότημα της ΚΝΕ.
  • Αντίστοιχη συγκέντρωση διοργανώνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, στις 8 το βράδυ, στο Άγαλμα.
  • Στην Κρήτη, αντιφασιστική εκδήλωση - συναυλία οργανώνει η Ένωση Γονέων Δήμου Ηρακλείου, στις 7 το απόγευμα στα Λιοντάρια. Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος στην εκδήλωση έχει απευθύνει η τοπική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ.
  • Σε πρωτοβουλίες ενάντια στο φασισμό καλεί γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Καλεί να κρατηθεί αύριο ενός λεπτού σιγή μέσα στα σχολεία «στη μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν από το ναζιστικό - φασιστικό τέρας», να ανοίξει η συζήτηση και να διοργανωθούν δράσεις ενάντια στο φασισμό (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).