(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΕΔΥΕ: Καλεί σε ενεργό συμμετοχή στο δίμηνο πρόγραμμα δράσης του ΠΑΜΕ


Eλληνική Eπιτροπή για τηνΔιεθνή Ύφεση και Ειρήνηκαλεί τα μέλη και τους φίλους των Επιτροπών Ειρήνης Πανελλαδικά να πάρουν ενεργά μέρος στο 2μηνο πρόγραμμα δρασης του ΠΑΜΕ συμμετέχοντας μαζικά, τόσο στις συγκεντρώσεις στις 4 Οκτώβρη όσο και στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη.
Καμία επανάπαυση και αναμονή. Η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης εντείνεται, μια πολιτική επίθεσης στα λαϊκά στρώματα, με τη φοροληστεία, τα νέα μέτρα που έρχονται για την ασφάλιση, τα εργασιακά και άλλα στο όνομα των αποφάσεων παλιών ή νέων μνημονίων εντός των τειχών της ΕΕ.
Η κατάσταση αυτή θα χειροτερεύσει ακόμα περισσότερο λόγω των εξελίξεων στην περιοχή μας, των πρόσφατων αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, και τη χειροτέρευση της οικονομικής πορείας στην Ευρωζώνη. Επικίνδυνες εξελίξεις που θα πληρώσουν ακριβά για άλλη μια φορά οι λαοί.
Τεράστιες οι ευθύνες της ελληνικής συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου που διαγκωνίζονται μεταξύ τους για τη συμμετοχή στους επιθετικούς σχεδιασμούς ΕΕ και ΝΑΤΟ και την αποδοχή των επικίνδυνων για τους λαούς αποφάσεων της Ουαλίας.
Η ΕΕΔΥΕ απαιτεί:
  • Να σταματήσει άμεσα η εμπλοκή της χώρας μας και κάθε στρατιωτική συμμετοχή στις αποστολές ΕΕ - ΝΑΤΟ.
  • Να επιστρέψουν ΤΩΡΑ όλα τα ελληνικά στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων και να διακοπεί οποιαδήποτε στήριξη ή διευκόλυνση στη στρατιωτική πολεμική μηχανή.
  • Να αποδεσμευτεί η χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ - ΕΕ.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 1ης ΝΟΕΜΒΡΗ».