(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΜΕΒΓΑΛ - Αθήνα: Απεργία για 34η μέρα - Γενική συνέλευση την Πέμπτη 30 Μάη.


Σωματείο ΜΕΒΓΑΛ Αθήνας

Συνεχίζεται για 34η μέρα η απεργία των εργαζομένων στο υποκατάστημα της Αθήνας της ΜΕΒΓΑΛ ενώ μέσα από Γενική Συνέλευση αύριο Πέμπτη 30 Μάη θα εκτιμήσουν τις εξελίξεις και θα αποφασίσουν τα παραπέρα βήματά τους. Διεκδικούν άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων χωρίς μείωση μισθών και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.
Κατά τη χθεσινή συνάντηση με τους απεργούς ο πρόεδρος του ΔΣ της ΜΕΒΓΑΛ επιβεβαίωσετην απόφαση να κλείσει το υποκατάστημα της Αθήνας και να δώσει τη διακίνηση σε ιδιώτες εργολάβους, στο πλαίσιο ενός συνολικού σχεδίου αναδιάρθρωσης που θα επεκταθεί σε όλη την επιχείρηση, με στόχο τη μείωση του κόστους. Επίσης για άλλη μια φορά δεν δεσμεύθηκε για την πληρωμή των δεδουλευμένων που οφείλει στους εργαζόμενους από το Φλεβάρη.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, στο πλαίσιο 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων – Ποτών, απεργοί από Αθήνα και από τα τμήματα διακίνησης της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, βρέθηκαν στην πύλη του εργοστασίου στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης.