(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στους τόπους δουλειάς

«LEROY MERLIN»: Την κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας (7-10π.μ.) για σήμερα Παρασκευή, αποφάσισαν από κοινού χτες το ΔΣ του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων-Ιδιωτικών Πειραιά και η Σωματειακή Επιτροπή εργαζομένων της επιχείρησης «LEROY MERLIN» στο κατάστημα του Ρέντη, δίνοντας άμεση αγωνιστική απάντηση στην απόλυση εργαζόμενου - μέλους της Σωματειακής Επιτροπής της επιχείρησης.
«OPINION»: Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους αποφάσισαν στη χτεσινή γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δημοσκοπήσεων «Opinion». Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή και την ερχόμενη Δευτέρα, 25/6 οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 3ωρες στάσεις εργασίας ανά βάρδια και την Τρίτη 26/6 σε 24ωρη απεργία. Η εργοδοσία μέχρις στιγμής έχει εξοφλήσει μόνο το Γενάρη (κι αυτό μετά τις κινητοποιήσεις), ενώ δήλωσε ότι τα δεδουλευμένα του Φλεβάρη θα καταβληθούν στις 13 Ιούλη και του Μάρτη στις 13 Αυγούστου.
«ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ»: Επίσχεση εργασίας πραγματοποιούν από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στην τεχνική εταιρεία ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΑΤΕ, στο έργο πλακοστρώσεων των οδών Αλεξάνδρας, Παπαναστασίου του Δήμου Δάφνης, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα δύο και πλέον μηνών ημερομισθίων τους.
ΜΠΕΤΟΝ «ΑΓΓΕΛΟΥ»: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η χτεσινή τέταρτη 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην εταιρεία σκυροδέματος «ΑΓΓΕΛΟΥ», απαιτώντας την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων και την ακύρωση όλων των αντεργατικών ενεργειών της εργοδοσίας. Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στις πύλες του εργοταξίου περιφρουρώντας τον αγώνα τους, ενώ και σήμερα, συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και θα γίνει τριμερής συνάντηση με την εργοδοσία στην Επιθεώρηση Εργασίας. Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, ενώ ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας.