(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Να πληρωθούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι δουλεμπορικής ΜΚΟ που συνεργάζεται με το Δήμο Αμαρουσίου



Τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και δουλεμπορική εταιρεία (Μ.Κ.Ο) «ΌΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ» που κοροϊδεύουν συνειδητά τους εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας, καταγγέλλει η παράταξη της ΔΑΣ στους ΟΤΑ, που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ.
Οπως καταγγέλλει: “Παραμονή Χριστουγέννων (21/12/2012) ημέρα Παρασκευή θυμήθηκαν ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και ήρθαν να τους μιλήσουν, με την αιτιολογία ότι παραιτήθηκε η υπεύθυνη του υπουργείου Εργασίας όπου έτρεχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν ορίστηκε αντικαταστάτης να το προχωρήσει.
Αλήθεια όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες – δουλέμποροι που ήταν όλους τους προηγούμενους μήνες από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα; Τι ενέργειες έχουν κάνει μέχρι σήμερα;
Αλήθεια τούτοι οι φιλεύσπλαχνοι «Χριστιανοί» (Μ.Κ.Ο. και Διοίκηση του Δήμου) αναρωτήθηκαν πως θα κάνουν γιορτές οι συνάδελφοι, αναρωτήθηκαν τι θα πουν στα παιδιά τους; Ο κύριος Δήμαρχος με τη συγκυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια. Καθημερινά κάνουν ότι μπορούν ώστε να ξεχαρβαλωθούν οι εργασιακές σχέσεις.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συνάδελφοι έχουν προσληφθεί από τη συγκεκριμένη δουλεμπορική εταιρεία και νοικιάζονται στους Δήμους για ένα πεντάμηνο με μισθό κάτω από τη Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για οκτάωρο.
Ενημερώνουμε ότι παρόμοιες «φάμπρικες» έχουν ανοίξει και συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως η ΓΣΕΕ και ΓΕΣΕΒΕ. Να τους χαίρονται οι υποστηρικτές τους.
Απαιτούμε έστω και τη Δευτέρα 24-12-2012 να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι των Μ.Κ.Ο.
Να πεταχτούν έξω από το Δήμο όλες οι δουλεμπορικές εταιρείες.
Να αποδοθεί το σύνολο των αποδοχών στους εργαζόμενους.
Όχι στη μίζα του 25% στους δουλεμπόρους.
Είναι ντροπή να εύχονται καλές γιορτές όταν έχουν απλήρωτους εργαζόμενους”.