(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Συγκεντρώσεις σήμερα κατά του φορολογικού σε όλη τη χώρα


Ολοκληρώθηκαν οι δυναμικές και μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας στο δημόσιο και της στάσης εργασίας στον Ιδιωτικό τομέα.
Η Ολοήμερη δράση συνεχίζεται με τις πικετοφορίες και τις συγκεντρώσεις, το απόγευμα, των Λαικών Επιτροπών σε 44 γειτονιές στην Αττικής και σε δεκάδες πόλεις σε όλη τη χώρα.
Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ, συνδικάτα, Λαϊκές Επιτροπές μπαίνουν μπροστά για την υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος, της ζωής της εργατικής και λαϊκής οικογένειας, βροντοφωνάζοντας  «Κάτω οι φόροι».

Ακολουθεί το χρονικό των κινητοποιήσεων, με ανταποκρίσεις, φωτογραφίες και βίντεο ενώ, το απόγευμα, θα υπάρξει συνεχής ενημέρωση από τον «902.gr» για τις κινητοποιήσεις των Λαικών Επιτροπών.
14.50
ΠΑΤΡΑ: Σε κινητοποίηση στην αποκεντρωμένη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προχώρησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, με παρέμβαση στον γενικό γραμματέα της περιφέρειας.
14.37
Η δυναμική και μαζική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ολοκληρώθηκε.
Νέο αγωνιστικό ραντεβού οι πικετοφορίες και οι συγκεντρώσεις των Λαικών Επιτροπών, το απόγευμα, σε δεκάδες συνοικίες της Αθήνας, τόνισε ο Γιάννης Τόλης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τύπου - Χάρτου, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής. Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη για κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, στην ακρίβεια, την ανεργία αλλά και του αγώνα για ΣΣΕ ενάντια στους μισθούς εξαθλίωσης των 400 ευρώ.
14.35
"Κάτω οι φόροι-Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο" αναγράφει το πανώ του ΠΑΜΕ που βρίσκεται στην κεφαλή της πορείας. Ακολουθεί το πανω της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων. Σειρά έχει η Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Γάλα-Τρόφιμα-Ποτά, όπου οι εργαζόμενοι, συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία τους και την Ομοσπονδία μετρούν και νίκες το προηγούμενο διάστημα. 
14.32
Στην Πλατεία Συντάγματος
14.28
Δυναμική η παρουσία του Συνδικάτου Οικοδόμων, ενός κλάδου που έχει χτυπηθεί βάναυσα από το ξέσπασμα της καπιταλιστικής κρίσης. Απαιτεί ουσιαστικά μέτρα προστασίας των ανέργων του κλάδου και συνολικά.
14.25
ΑΘΗΝΑ: Κάτω οι φόροι. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία. Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά.
Τα συνθήματα που κυριαρχούν και βροντοφωνάζουν χιλιάδες διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.  
14.20
Τα εργατικά μπλοκ συνεχίζουν να κατακλύζουν την Οδό Σταδίου
14.17
Η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ μόλις έφτασε στην πλατεία Συντάγματος 
14.12
Η Σταδίου έχει γεμίσει από τους διαδηλωτές και τις σημαίες του ΠΑΜΕ
14.08
Η πορεία περνά μπροστά από την Παλιά Βουλή.