(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής 12/12/2012



Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες και νέοι.

Οι περισσότεροι χώροι δουλειάς μετατρέπονται σε αντεργατικά κάτεργα. Το αστικό κράτος γίνεται μέρα την ημέρα πιo φορομπηχτικό, πιο κατασταλτικό, πιo βάρβαρο, αδίσταχτος μηχανισμός στα χέρια των μονοπωλίων.





ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠIΣΟΥΜΕ:
τον άνεργο που δεν του δίνουν ούτε το αναγκαίο βοήθημα, να μπορέσει να φροντίσει την υγεία του και της οικογένειάς του, που δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια της ΔΕΗ, της εφορίας, των τραπεζών, τον συνταξιούχο που αδυνατεί να πληρώσει από την τσέπη του τα φάρμακα.

Τις οικογένειες με άτομα με αναπηρίες που αντί να τις βοηθήσουν, προσθέτουν και νέα βάρη στο σταυρό που σηκώνουν, τα παιδιά στα σχολειά σε όλες τις βαθμίδες που δεν έχουν θέρμανση, πολλά υποσιτίζονται και προετοιμάζονται για φτηνό εργατικό δυναμικό.





ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ - ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ                                              ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ - ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Με το ΠΑΜΕ, με την ΠΑΣΕΒΕ, με το ΜΑΣ, την ΟΓΕ να οργανώσουμε τη συμμαχία μας για αντίσταση κι ανατροπή.
Να οπλιστούμε με υπομονή, επιμονή, σταθερότητα, να δώσουμε το χέρι μας σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο που θέλει να σταθεί όρθιος απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Στο πλαίσιο αυτής της πάλης που θα πρέπει να αναπτύξουμε στον τόπο της κατοικίας μας εντάσσονται και οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που θα πάρει η Λαϊκή Επιτροπή, για την υποστήριξη όλων, σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση τους και την συνεισφορά τους και στην πάλη και στην αλληλεγγύη.
Σε συνεννόηση με όλους όσους συναναστρεφόμαστε, με τον προσωπικό, συγγενικό και επαγγελματικό κύκλο μaς, να οριοθετήσουν τις ανάγκες όλων τουc, δίνοντας πρωταρχική βάση:
       Σε θέματα σίτισης οικογενειών της περιοχής μας.
       Σε θέματα υγείας όσων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές
απαιτήσεις των νοσοκομείων ή των φαρμακείων.
       Σε θέματα φροντιστηρίων παιδιών που αδυνατούν να πληρώσουν τα δίδακτρα.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΈΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ
Επικοινωνήστε με την Λαϊκή Επιτροπή στα τηλέφωνα:
210-80.23.471, 698.46.98.945, 699.72.45.109, 694.46.40.245
Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου