(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΜΕ: Κάλεσμα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις για συμμετοχή στο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Από την περσινή συμμετοχή της Λαϊκής Επιτροπής Αμαρουσίου στο τουρνουά

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καλεί τους νέους εργαζόμενους, ανέργους, σπουδαστές Μαθητείας και Κατάρτισης, μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που οργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.
Σε ανακοίνωση τονίζεται:
«Θέλουμε αυτός ο θεσμός να αγκαλιάσει περισσότερους νέους εργαζόμενους από τη μεγάλη περσινή συμμετοχή. Τα συνδικάτα, οι σύλλογοι, τα 15μελή, οι Λαϊκές Επιτροπές να στήσουν τις ομάδες τους, να καλέσουν μαζικά όλους τους συναδέλφους να συμβάλουν για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.
Ιδιαίτερα σήμερα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κλωτσάει σαν την μπάλα τα οξυμένα προβλήματα της νεολαίας όπως είναι η ανεργία, η απληρωσιά, τα ασφαλιστικά δικαιώματα, η πρόσβαση στην Υγεία και τον Πολιτισμό είναι ανάγκη οι εργάτες να αγωνιστούν για τα σύγχρονα δικαιώματά τους.
Παράλληλα με τους αγώνες που οργανώνει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων, την ανάκτηση όλων όσα χάθηκαν στο διάστημα της κρίσης, τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών, στήνουμε το δικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα όπου όλοι είναι νικητές, ενάντια στη σαπίλα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, την ναρκω-κουλτούρα και το ρατσισμό.
Προβάλλοντας την ανωτερότητα της ταξικής αλληλεγγύης, της συλλογικής δράσης και της φυσικής αγωγής χωρίς κίνητρο το κέρδος των καπιταλιστών.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ
Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους νέους εργαζόμενους να συμμετάσχουν. Στα δικά μας γήπεδα και με τους δικούς μας όρους να συζητήσουμε για την οργάνωση του αγώνα, τη δράση μας στα συνδικάτα, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, το δικαίωμά μας στον Αθλητισμό».
Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 29/3. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 210-3301847, 210-3301842, 210-3833786, 693-2619581 (Πόλυς Τάκας). Email: pame@pamehellas.gr