(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Κάλεσμα στους εργαζόμενους των δήμων να καταγγείλουν τη δολοφονικη δράση της Χρυσής Αυγής



Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καταγγέλλει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από τη φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει:
«Επιβεβαιώνεται και από τη δολοφονία του 34χρονου νέου, ότι αυτό το φασιστικό μόρφωμα αποτελεί το μακρύ χέρι του κεφαλαίου, χτυπάνε όποιον αγωνίζεται, όποιον εργαζόμενο ή νεολαίο σηκώσει κεφάλι. Γιατί μισούν τους αγώνες για καλύτερη ζωή, για μια ζωή με δικαιώματα και μισούν τους αγώνες γιατί εξυπηρετούν συνειδητά άλλους σκοπούς, είναι στην υπηρεσία των αφεντικών. 
Το εργατικό κίνημα θα κόψει το χέρι των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής, που είναι το τσιράκι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οι εργαζόμενοι ο λαός να διώξουν τους φασίστες από τους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές.
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους των Δήμων στις Γενικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη να καταγγείλουν με ανακοινώσεις τους την δολοφονία καθώς και τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής.
Καλούμε τους εργαζομένους από τους Δήμους του Πειραιά να πάρουν μαζικά μέρος την Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη στο Περιβολάκι της Νίκαιας στη συγκέντρωση των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του Πειραιά».