(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου για την στάση της Διοίκησης του Δήμου απέναντι στους εργαζόμενους της Αναπτυξιακής του Δήμου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεχίζεται η αντεργατική λαίλαπα από τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου. Τούτη τη φορά σειρά έχουν οι εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου μας που δουλεύουν στο τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν 4 μήνες. Και αντί η Διοίκηση του Δήμου να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει στη καταβολή των δεδουλευμένων τους συστηματικά τους κοροϊδεύει.

Αυτό είναι το εργασιακό μέλλον που προωθούν όλοι αυτοί που είναι υπέρμαχοι της ανταποδοτικότητας και της οικονομικής αυτοτέλειας των δήμων που ευαγγελίζεται η Διοίκηση του Δήμου. Αυτή είναι η υποτιθέμενη «ανάπτυξη». Αυτός είναι ο «νέος» κόσμος που ονειρεύονται οι κυβερνήσεις, οι δήμαρχοι αλλά και τα κόμματα που είναι στοχοπροσηλωμένα στη πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης. Αυτό το εργασιακό μέλλον θέλουν να δημιουργήσουν για εμάς και τα παιδιά μας. Εργαζόμενους πλήρως εξαθλιωμένους με μισθούς πείνας ή στη συγκεκριμένη περίπτωση με καθόλου μισθό, πλήρως υποταγμένους να παρακαλάμε για ένα πιάτο φαί.

Πόσο πατριωτικό είναι αλήθεια κύριε Δήμαρχε και πρόεδρε της ΚΕΔΕ να υπάρχουν εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου απλήρωτοι 4 μήνες και η Διοίκηση του Δήμου να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να μην τους πληρώσει;

Για εμάς τους εργαζόμενους πατριωτικό είναι όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ στους Δήμους με ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Για αυτούς πατριωτικό είναι η παρά πέρα καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων με σκοπό την εξασφάλιση της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Συνάδελφισσες/φοι της Αναπτυξιακής Εταιρείας δεν περιμένουμε τίποτα σπάμε τις αυταπάτες, καμιά αναμονή, παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας, οργανωμένα μέσα από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ και τα ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ μας απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου ώστε να κλείσουν όλες οι εταιρείες και όλα τα παραμάγαζα των δήμων και ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι να μεταφερθούν στις υπηρεσίες των δήμων ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να αφήσει τις αισχρές και ψεύτικες δικαιολογίες και να καταβάλει άμεσα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της Αναπτυξιακής εταιρείας.


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.