(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (ηλιοπουλη)



Σ. Ε. Δ. Η.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 4.4.13

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης καταδικάζει τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου που απολύει 13 εργαζόμενους ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ενώ ταυτόχρονα πρωτοστατεί στις προσλήψεις μέσω των δουλεμπορικών γραφείων εργασίας τις γνωστές Μ.Κ.Ο., πρωτοστατεί στην πρόσληψη προσωπικού με ελαστικές σχέσεις εργασίας και μάλιστα με τις χειρότερες μορφές συμβάσεις έργου.

Στηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους που απολύονται και πετιούνται στο δρόμο μετά από απόφαση της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου η οποία υλοποιεί με τον ποιο βάναυσο και απροκάλυπτο τρόπο την κυβερνητική πολιτική.

Έχουμε τη δύναμη να τους ανατρέψουμε και να επιβάλλουμε τη δικιά μας πολιτική που θα έχει ως επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες. Δεν πρέπει να αφήσουμε ο ιδρώτας μας και οι κόποι μας να γίνονται καταθέσεις και πλούτος για λίγους.

Λέμε όχι στις απολύσεις απαιτούμε από τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να τις ανακαλέσει και να μεταφέρει όλο το προσωπικό στο Δήμο.

Καλούμε όλα τα Σωματεία να πάρουν θέση. Η τρικομματική κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και από κοντά τα στηρίγματα τους οι Δήμαρχοι προσπαθούν να επιβάλλουν σε όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο αλλά και σε ιδιωτικό τομέα νέο εργασιακό μεσαίωνα. Στο χέρι μας είναι να τους ανατρέψουμε.





Για το Δ.Σ.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                  
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ                                                               Θ. ΛΑΪΟΣ Θ.