(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου
Σκοπός του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών είναι η συνειδητοποίηση της γυναίκαs της λαϊκής οικογένειας, η ένταξή της στην ενεργό δράση για την εξάλειψη κάθε μορφής διάκρισης, εκμετάλλευσης και καταπίεσης εις βάρος της.
Είναι η ισοτιμία, η χειραφέτηση και η απελευθέρωση των γυναικών, εντάσσοντας στην πάλη μας την ανατροπή των εκμεταλλευτικών κοινωνιών και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας που στο επίκεντρό της θα έχει τις σύγχρονες ανάγκες όλων των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών. 

Αντιπαλεύουμε την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα που πλήττει όλα τα επίπεδα της ζωής μας, συσπειρώνοντας τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, στην πόλη και στο χωριό, στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημά μας.

Δεν είμαστε ούτε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), ούτε φιλανθρωπικός φορέας, ούτε ένας από τους δεκάδες χώρους Κοινωνικής συναναστροφής που έχουν δημιουργηθεί με στόχο την απλή αναζήτηση συντροφιάς ή την περιστασιακή διασκέδαση καταπιεσμένων γυναικών!


Έλα να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε κι εμείς. Έλα να μας εκθέσεις τις απόψεις σου, να μας επισημάνεις προβλήματα, να μας προτείνεις νέους τρόπους έκφρασης και δράσης. Έλα ν' αγωνιστούμε μαζί!
Σε περιμένουμε!