(ΠΑΜE)-(Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών)
(Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ)-(ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας [παράρτημα])
(ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής)-(Συνδικάτο ΟΤΑ [παράρτημα])
(Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών)-(Π.Α.Σ.ΕΒΕ)
(Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας [επιτροπή Β.Π.])

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

 Μαρούσι: Παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και εργαζομένων στην κοινωφελή εργασία για καταβολή δεδουλευμένων

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Μαρούσι πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Κλαδικού Συνδικάτου των ΟΤΑ και εργαζόμενων στην κοινωφελή εργασία στο Δήμο Αμαρουσίου διεκδικώντας άμεσα τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου.

Η υπεύθυνη του ΟΑΕΔ κατά τη συνάντησή της με αντιπροσωπεία των εργαζομένων σημείωσε ότι για την όλη καθυστέρηση δεν ευθύνεται ο ΟΑΕΔ αλλά ο Δήμος όπου καθυστέρησε να στείλει τα παρουσιολόγια. Ισχυρίστηκε ότι το πρόβλημα διογκώθηκε και λόγω απουσίας του αρμόδιου υπαλλήλου όπου βρίσκεται σε άδεια και δεσμεύτηκε ότι μέσα στις επόμενες μέρες το πρόβλημα θα διευθετηθεί.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δεσμεύτηκαν ότι θα τους γίνουν εφιάλτης, θα τους βλέπουν μπροστά τους μέχρι οι εργαζόμενοι να πάρουν τα δεδουλευμένα, το πρόβλημα δεν είναι των εργαζομένων αλλά του Δήμου και του ΟΑΕΔ.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στηλιτεύει και τις ευθύνες που φέρει η «φιλεργατική» διοίκηση του Δήμου όπου όντως καθυστέρησε να αποστείλει τα στοιχεία, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού αλλά και την κακή κατανομή των εργαζομένων στις υπηρεσίες.

Καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους. Να απαιτήσουν και από το Δήμο αλλά και από τον ΟΑΕΔ την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων, καμιά άλλη καθυστέρηση, καμιά δικαιολογία.